top of page
Bli kjent med oss

Om Fornix

Med sterke bånd til forskningsmiljøet ved NTNU og helsenorge utvider vi verktøykassen til helsearbeidere. Slik kan vi bedre imøtekomme de varierende behovene til individer som står overfor ulike utfordringer.

pir2_edited_edited_edited.png
Skjermbilde 2024-02-01 kl. 10.11_edited.

Vår historie

I 2020 møttes tre masterstudenter på NTNU. I krysningsfeltet mellom fagfeltene klinisk psykologi, informatikk og entreprenørskap ble Fornix til. 

Forestill deg hjernen som en travel by med utallige meldinger som sendes på kryss og tvers hele døgnet. I denne byen fungerer 'fornix' som en stor hovedgate som leder viktige beskjeder som påvirker minnene og følelsene våre. Hovedgaten er helt avgjørende for å koble sammen ulike deler av hjernen, og hjelper oss med å huske tidligere opplevelser, navigere i nåtiden og planlegge framtiden.

 

I Fornix er vi inspirert av denne avgjørende forbindelsen i hjernen, med det mål om å utnytte kraften i VR til å styrke sinnet slik at den mentale reisen får nødvendig støtte og blir like smidig som reisen til de avgjørende meldingene som sendes gjennom fornix i hjernen vår. 

Vår misjon  

Ved hjelp av altoppslukende teknologi
styrker vi helsevesenet og enkeltindividet,
og snur utfordringer til muligheter

Ved å kombinere nyskapende teknologi og forskning tilgjengeliggjør vi engasjerende, kostnadseffektive og ressursbesparende VR-løsninger. Slik tilbyr vi helsesektoren en innovativ tilnærming for lettere å kunne håndtere de ulike psykiske helseutfordringene i samfunnet. Målet er å skape transformerende opplevelser som støtter den individuelle reisen mot bedring og en sunn mental helse. 

Våre verdier

Bygg tillit 

Kulturen vår er forankret i tillit. Vi har en sterk tro på påliteligheten og styrken til teamet vårt, og sørger for at alle føler seg trygge på at deres bidrag blir verdsatt og at deres stemme blir hørt.

Vis empati 

Vennlighet og gjensidig forståelse er styrende for alle våre interaksjoner. Ved å forplikte oss til empati både anerkjenner og verdsetter vi hverandres perspektiver og følelser, og bidrar til å skape et fellesskap av gjensidig respekt og støtte. 

Vær entreprenøriell

I en verden i stadig forandring er tilpasningsevne vår superkraft. Vi lar oss ikke overraske av endringer, vi forutser, omfavner og snur dem til nye muligheter.

Etterstreb utmerkethet

Kvalitet er mer enn et mål for oss, det er vårt løfte til hverandre. Det er forventninger som vi setter - hver gang, i alt vi gjør. 

Forankret i forskning og banebrytende teknologi

Våre Virtual Reality (VR) løsninger adresserer utfordringer innen angstlidelser og sosial deltakelse, ferdighetstrening og psykoedukasjon. Den virtuelle verktøykassen har et bredt anvendelsesområde i behandling av psykiske lidelser, samt i forebygging og rehabilitering i skole- og arbeidsliv.
HL2A2432 (1).jpg

Vår visjon  

En verden hvor god mental helse er tilgjengelig for alle

Med tillit, smidighet, kvalitet og empati leder vi et skifte i hvordan man skaper god mental helse som ivaretas i et livsløpsperspektiv. Vi jobber for å bryte ned barrierer - for å skape et samfunn hvor god mental helse er tilgjengelig for alle, uavhengig av demografiske og sosioøkonomiske faktorer. 

Tverrfaglighet mot et felles mål
HL2A2754 (1)_edited.jpg

Folka bak Fornix

Teamet i Fornix er tverrfaglig, med spisskompetanse innen klinisk psykologi, teknologi og forretningsutvikling. Dette sikrer en helhetlig tilnærming til utfordringene vi adresserer.
Jobbe med oss?

Join the mission 

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere som ønsker å bidra til bedre mental helse for en mer bærekraftig verden. Til vårt tverrfaglige team søker vi mennesker med ulik faglig bakgrunn og erfaring, som sammen med oss ønsker å skape en positiv endring.

 

Høres det ut som deg? Ta kontakt da vel!

HL2A2744_edited.jpg

Her finner du oss

Havnegata 9, 7030 Trondheim

Forskningsparken, Gaustadalléen 21, 0349 Oslo 

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakt oss

Er du interessert i å samarbeide med oss? Eller rett og slett bare nysgjerrig på løsningene våre? Fyll inn kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg. 

Takk for innsendingen din!

bottom of page