top of page
image 78.jpg
image 78.jpg
Prosjekter

Forskning og utvikling

Med en sterk klinisk forankring, er alle våre produkter utviklet i tett samarbeid med norske forsknings- og utviklingsinstitusjoner. 

Overvinne skam, selvbebreidelse og sosial isolasjon

12.06.2023

En applikasjon designet for å støtte og styrke overlevende av kjønnsbasert vold. Løsningen testes nå som en del av Kirkens Nødhjelp sitt tilbud i Irak.

Kirkens Nødhjelp
Motvirke frafall i videregående skole

23.01.2023

Oslo Kommune

VR-løsningen i prosjektet er utviklet for å hjelpe elever med å overvinne sosial angst og presentasjonsangst - to store bidragsytere til frafall i skolen.

Bruk av VR for å redusere frafall blant studenter

23.01.2023

Studentsamskipnadene i Oslo, Bergen, Trondheim og SiO med sitt Ta ordet! Kurs og Fornix med sin VR ekspertise innen mental helse har gått sammen for å lage et mer helgarderende tilbud for studenter som opplever vansker med å ta ordet i forsamlinger.

SiO Helse
Sensus VR - Et nytt syn på smerter

23.01.2023

Gjennom samarbeidspartneren vår Cogniverse tilbyr vi et VR-basert behandlingstilbud for personer som lider av langvarige smerter. Sensus VR, et unikt interaktivt behandlingskonsept bygget på tre pilarer: forstå egen smerte, tilstedeværelse i egen kropp og aktive steg mot et meningsfullt liv. Applikasjonen er basert på anerkjente prinsipper innen smertehåndtering, og tilbyr brukeren en innovativ, engasjerende og mer persontilpasset behandling hvor brukeren i mye større grad har eierskap til egen bedringsprosess. Utvikling er gjort i tett samarbeid med ledende aktører innen smertehåndtering, i tillegg til brukerrepresentanter, og det foregår nå en større pilotstudie ved Kysthospitalet i Stavern, Sykehuset i Vestfold. Studien er støttet av Stiftelsen DAM. 

Sykehuset i Vestfold
VR i behandling av sosial angstlidelse

23.01.2023

Rådet for Psykisk Helse
Stiftelsen DAM

I samarbeid med Rådet for psykisk helse, og støttet av Stiftelsen DAM, har vi utviklet et fullstendig VR-program for bruk i behandling av sosial angstlidelse.

VR som et transdiagnostisk verktøy innen mental helse

23.01.2023

Nordlandssykehuset

Fornix har i lang tid samarbeidet med med Psykisk helse- og rusklinikken ved Nordlandssykehuset. 

VR-program for personer med psykoselidelser

23.01.2023

RecoVRy er et forsknings- og innovasjonsprosjekt hvor Fornix sammen med Oslo Universitetssykehus og OsloMet utvikler og tester en VR-løsning for personer med psykoselidelser. 

Oslo Universitetssykehus
VR i behandling av tannlegeskrekk (odontofobi)

23.01.2023

TkMidt gjennomfører en pilotstudie for å undersøke effektiviteten av VR-basert eksponeringsterapi (VRET) for behandling av tannlegeskrekk (odontofobi). 

Kompetansesenteret Tannhelse-Midt
HL2A2744_edited_edited.jpg

Her finner du oss

Havnegata 9, 7030 Trondheim

Forskningsparken, Gaustadalléen 21, 0349 Oslo 

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakt oss

Er du interessert i å samarbeide med oss? Eller rett og slett bare nysgjerrig på løsningene våre? Fyll inn kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg. 

Takk for innsendingen din!

bottom of page